Multikap container

De mooiste manier van afdekken is misschien wel door het gebruik van aluminium multikappen (MK2). Snel, veilig en volledig automatisch werkt dit hydraulische systeem samen met uw voertuig.

Opties

Meer opties

Vrijblijvende aanvraag

  • Beschrijving

  De mooiste manier van afdekken is misschien wel door het gebruik van aluminium multikappen (MK2). Snel, veilig en volledig automatisch werkt dit hydraulische systeem samen met uw voertuig. Een gemiddeld multikapsysteem heeft circa 15 tot 20 liter hydrauliekolie nodig. Vaak wordt het multikapsysteem middels een multifaster koppeling op het hydraulieksysteem aangesloten. Het snel wisselen van containers behoort dan tot de mogelijkheden.

  De multikappen lopen in gesloten toestand licht spits toe. De onderlinge aansluiting vindt plaats middels een rubberen profiel, hiermee is een goede afdichting te realiseren.

  Naast de 2-delige multikap is er ook een ééndelige kap beschikbaar, de zogenaamde MK4 kap. Deze kap wordt regelmatig gebruikt op zandkippers waarbij het zij bord ook geopend kan worden. Multikappen zijn voor afzetcontainers beschikbaar tot 7 meter lengte.

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?