Opgeleverd

Deze producten zijn recentelijk aan tevreden klanten opgeleverd, allen met de vertrouwde kwaliteit waar SCHENK een hoge waarde aan hecht.

Vloeistofdichte spantencontainer

Deze tevreden klant heeft zijn eerste vloeistofdichte spantencontainer voor het transport van deeg en bakkerijafval bij ons op locatie opgehaald.

Buffercontainers

Deze klant heeft een tijdje een aantal buffercontainers gehuurd van Schenk Containerverhuur. Aangezien het project door blijft lopen heeft de klant besloten om een viertal 80m3 buffercontainers aan te schaffen.

Afspuitcontainers

Voor REYM hebben wij een tweetal afspuitcontainers mogen maken.

Nieuwe Inzamel Pers Container (IPC)

Vandaag is er door PreZero weer een geheel nieuwe Inzamel Pers Container (IPC) opgehaald. Wij danken PreZero voor deze mooie opdracht!

Rondgezette klapnetcontainers

De firma Hooijer uit Renkum heeft een aantal nieuwe containers gekregen, waaronder een aantal rondgezette klapnetcontainers.

Spantencontainers

Voor de firma Wielemaker mochten wij weer een mooie serie spantencontainers maken.

Zelfpersende container (ZPC)

Vandaag is de nieuwe zelfpersende container (ZPC) door de Gemeente Woerden opgehaald.

Vloeistofdichte container

Wanneer er een calamiteit is waarbij het milieu een rol speelt, kan deze klant snel schakelen door het inzetten van deze gloednieuwe vloeistofdichte container. 

Containers met klapnetten

Stevig gebouwde containers met klapnetten voorzien van tussenspanten in de bodem om deze nog steviger te maken. Door te kiezen voor een efficiënte manier van transport, dragen ook wij ons steentje bij in het verminderen van de CO2 uitstoot.

Traditionele Schenk spantencontainers

Voor het vervoeren van boomstammen, takken, snippers en schors was deze klant op zoek naar stevige containers. Er is gekozen voor traditionele Schenk spantencontainers, welke inmiddels door de klant in gebruik is genomen.

1 2 3 4
Terug naar boven