Opgeleverd

Deze producten zijn recentelijk aan tevreden klanten opgeleverd, allen met de vertrouwde kwaliteit waar SCHENK een hoge waarde aan hecht.

Spantencontainer

We horen zo vaak, doe maar een standaard container. Deze spantencontainer mag dan op het eerst gezicht wel een standaard container lijken maar is het zeker niet. Deze container heeft een vloeistofdichte bodem en de kraan kan in de container gelegd worden door de gemaakte uitsparingen. Deze Spantencontainer gaat ingezet worden voor het inzameling van glas.

Vloeistofdichte containers

Vandaag zijn er nieuwe containers opgehaald door De Leeuw huidenhandel. Deze waterdichte containers zijn voorzien van een rolzeil en bordes, zodat de chauffeur veilig het zeil kan bedienen. De Leeuw heeft al jarenlang ervaring met “rondgezette” containers dus deze keer was de keuze ook makkelijk!

Spantencontainer

Er worden nieuwe containers toegevoegd aan de collectie van Wielemaker. Dit spantencontainer model heeft extra bodemspanten en extra zwaar uitgevoerde hoofdbalken. Wanneer een container in de basis goed ontworpen en gebouwd is, kan deze vele jaren ingezet worden.

Container met Hydraulisch deksel

Deze mooie container met hydraulisch deksel staat op de wagen om afgeleverd te worden bij gemeente West Maas en Waal. Er is bewust gekozen voor een hydraulische deksel zodat de container makkelijk en snel afgesloten kan worden.

E-con containers met klapnetten

Ecologisch, economisch, duurzaam, sterk en snel leverbaar. Een korte opsomming van de nieuwe E-con containerlijn.

Vloeistofdichte containers

Bij SCHENKgroep geldt: 100% vloeistofdicht, iedere keer zorgvuldig getest.

Afzetcontainers

Van oudsher worden spantencontainers ingezet voor bijvoorbeeld schroot en hout.

Ontwateringscontainer

Met filterwanden voor het laten bezinken/scheiden van oplossingen, suspensies en andere snel bezinkbare stoffen in water kan deze container goed op locatie worden gebruikt.

IPC

De Inzamel Pers Container (IPC) van SCHENK is een afzetbare perscontainer die zich op een voertuig bevindt, om zo het afval uit boven- en/of ondergrondse containers te verwerken en te verdichten.

Econcontainer

Ecologisch, economisch, duurzaam, sterk en snel leverbaar. Een korte opsomming van de nieuwe Econ containerlijn.

1 2
Terug naar boven