Buffercontainers

Deze klant heeft een tijdje een aantal buffercontainers gehuurd van Schenk Containerverhuur. Aangezien het project door blijft lopen heeft de klant besloten om een viertal 80m3 buffercontainers aan te schaffen.

  • Beschrijving

Deze klant heeft een tijdje een aantal buffercontainers gehuurd van Schenk Containerverhuur. Aangezien het project door blijft lopen heeft de klant besloten om een viertal 80m3 buffercontainers aan te schaffen. Deze containers zijn voorzien van een beloopbaar dak, trap en reling. Voor het transport zijn de trap en reling demontabel gemaakt. Op de containers zijn meerdere flenzen gemonteerd voor het aansluiten van diverse leidingen en slangen.

De buffercontainer is zowel in een open als een gesloten versie leverbaar. Leeg is de buffercontainer middels een standaard afzetsysteem te verplaatsen en kan als op- en overslagtank gebruikt worden bij projecten waar grote hoeveelheden vloeistoffen worden opgeslagen. Voorbeelden hiervan zijn proceswater en oliehoudende vloeistoffen. De 100% waterdichte tank kan met verschillende flenzen en aansluitmogelijkheden voor slangen en afsluiters, op diverse hoogtes om het gebruiksgemak te vergroten, uitgerust worden. De container kan desgewenst worden voorzien van een trap en veilig werkplateau. Door gebruik te maken van een lekbak blijft ook de ondergrond schoon tijdens het aan- en afkoppelen van slangen.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?