Buffercontainers

Voor Renewi hebben wij vier buffercontainers gemaakt voor de opslag van proceswater. Na uitvoerige testen op vloeistofdichtheid zijn de eerste containers op transport gegaan naar de klant.

  • Beschrijving

Voor Renewi hebben wij vier buffercontainers gemaakt voor de opslag van proceswater.
Na uitvoerige testen op vloeistofdichtheid zijn de eerste containers op transport gegaan naar de klant. De containers zijn voorzien van een veilige trap met een leuning en beloopbare roosters op het dak. Tevens hebben wij op verzoek van de klant diverse flenzen gemonteerd voor de aansluiting van de nodige appendages.

De buffertank is zowel in een open als een gesloten versie leverbaar. Leeg is de buffertank middels een standaard afzetsysteem te verplaatsen en kan als op- en overslagtank gebruikt worden bij projecten waar grote hoeveelheden vloeistoffen worden opgeslagen. Voorbeelden hiervan zijn proceswater en oliehoudende vloeistoffen. De 100% waterdichte tank kan met verschillende flenzen en aansluitmogelijkheden voor slangen en afsluiters, op diverse hoogtes om het gebruiksgemak te vergroten, uitgerust worden. De container kan desgewenst worden voorzien van een trap en veilig werkplateau. Door gebruik te maken van een lekbak blijft ook de ondergrond schoon tijdens het aan- en afkoppelen van slangen.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?