Containers met klapnetten

Stevig gebouwde containers met klapnetten voorzien van tussenspanten in de bodem om deze nog steviger te maken. Door te kiezen voor een efficiënte manier van transport, dragen ook wij ons steentje bij in het verminderen van de CO2 uitstoot.

  • Beschrijving

Wij hebben een drietal containers met klapnetten op efficiënte wijzen laten transporteren. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Tevens is dit drietal containers voorzien van extra tussenspanten in de bodem om deze nog steviger te maken.

De meest toegepaste container is de spantencontainer. Er kan gekozen worden voor verschillende spantafstanden, geheel afhankelijk van de werkzaamheden en lading. Bij de overgang van wand naar bodem kunnen de spanten rond, haaks of onder een hoek van 45° geconstrueerd worden. De containers kunnen uitgevoerd worden in verschillende staal soorten, hoge sterkte stalen en slijtvaste stalen.

Om de lading snel, eenvoudig en veilig af te dekken is er gekozen voor klapnetten. Door de eenvoudige bediening is de lading in een oogwenk af te dekken en voorkom je het uitwaaien van afval tijdens het transport.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?