Rondgezette vloeistofdichte containers

Vandaag zijn er twee nieuwe rondgezette vloeistofdichte containers opgehaald door De Leeuw huidenhandel. Deze waterdichte containers zijn uitvoerig getest, zodat er 100% vloeistofdichtheid gegarandeerd kan worden.

  • Beschrijving

Vandaag zijn er twee nieuwe rondgezette vloeistofdichte containers opgehaald door De Leeuw huidenhandel. Deze waterdichte containers zijn uitvoerig getest, zodat er 100% vloeistofdichtheid gegarandeerd kan worden. Bij Schenk geldt 100% vloeistofdicht, zorgvuldig getest.
Tevens zijn de containers voorzien van een rolzeil en bordes. Door gebruik te maken van een bordes kan de chauffeur veilig het rolzeil op de container bedienen.
De Leeuw heeft al jarenlang ervaring met “rondgezette” containers, dus ook deze keer was de keuze makkelijk!

De rondgezette container wordt al vele jaren succesvol ingezet voor de inzameling en transport van afval en reststoffen. Door de gladde zijwanden is deze container uitermate geschikt voor belettering en /of reclame. Door de rondgezette vorm is deze container gestroomlijnder dan een traditionele spantencontainer. Dit maakt de container aerodynamischer, waardoor u op brandstof kunt besparen en de uitstoot van CO2 verminderd. Door hoogsterkte staal toe te passen is het mogelijk om lichter te bouwen met het behoud van stevigheid.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?