Spantencontainers

Voor de firma Wielemaker mochten wij weer een mooie serie spantencontainers maken.

  • Omschrijving

Voor de firma Wielemaker mochten wij weer een mooie serie spantencontainers maken. De eerste containers uit deze serie zijn opgehaald en zullen snel ingezet gaan worden. Op het eerste gezicht lijken dit standaard spantencontainers, maar toch zijn er een groot aantal klant specifieke wensen in verwerkt. Samen met de klant hebben wij besproken aan welke wensen en voorwaarden de nieuw te leveren containers moeten voldoen. De klant weet immers waar de containers voor gebruikt worden en kan zijn wensen bij ons neerleggen.

Bij een spantencontainer is er de keuze uit verschillende spantafstanden, geheel afhankelijk van de werkzaamheden en lading. Bij de overgang van wand naar bodem kunnen de spanten rond, haaks of onder een hoek van 45° geconstrueerd worden. Tevens kunnen de containers uitgevoerd worden in verschillende staal soorten, hoge sterkte stalen en slijtvaste stalen. Om de container nog steviger te maken is het mogelijk om deze te voorzien van extra bodemspanten en verschillende afmetingen buis of boorpijp voor het afwerken van de bovenrand.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?