Service

Onderhoud en mobiele service

Onderhoud of een reparatie nodig aan een afzetcontainer of Inzamel Pers Container, kortweg IPC? SCHENKgroep ontzorgt: wij helpen graag!

Dit is mogelijk bij alle merken en typen containers. Naast een uitgebreide werkplaats, beschikken wij eveneens over een mobiele servicedienst. Onze storingsmonteurs komen naar u toe om snel en doeltreffend problemen bij uw afzetcontainer of IPC te verhelpen.

Met onderhoud verlengt u de levensduur van uw container of pers.

Tevens heeft SCHENK een uitgebreid aanbod met tweedehands producten. Deze occasions zijn een goedkoop alternatief, stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Vooraf grondig geïnspecteerd, waardoor er nog jarenlang plezier aan beleefd wordt.

Indien gewenst wordt een tweedehands afzetcontainer of inzamelpers aangepast aan uw wensen. Een onderhoudsbeurt, volledige revisie of zelfs compleet overspuiten in uw bedrijfskleuren behoren tot de mogelijkheden.

Met onze occasions kan worden voorkomen dat een product te snel als onbruikbaar wordt bestempeld en aan het einde van de gebruiksfase verloren gaat.

Keuring

SCHENKgroep heeft gekwalificeerde T-SPEC keurmeesters in dienst, waarvan de vakbekwaamheid onder toezicht van TÜV Nederland is gesteld. Deze keurmeesters zijn gekwalificeerd voor het keuren van Autolaadkranen, Laad- en Lossystemen en Containers volgens (BGR-186). In het kader van de T-SPEC licenties worden deze keurmeesters jaarlijks geschoold. Onze keurmeesters geven u de zekerheid om uw voertuig of inzamelsysteem veilig en werkend te houden.

Wist u dat het verplicht is dergelijke keuringen jaarlijks uit te voeren? Dit kan, als extra service, ook bij u op locatie.

Keuring SCHENKgroep

Verhuur Inzamel Pers Containers

De Inzamel Pers Container (IPC) van SCHENK is een afzetbare perscontainer voor het verwerken en verdichten van afval uit boven- en ondergrondse containers. De vormgeving en het volume van de trechter bieden de mogelijkheid om containers van 5m³ gemakkelijk en in één keer te ledigen. (Bekijk de IPC voor meer informatie en diverse opties). SCHENKgroep biedt u de mogelijkheid om, bij uitval of onderhoud van uw huidige Inzamel Pers Container, direct een vervangende pers te huren. Hiervoor zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar;

18 m³ of 21 m³
lange of korte slag

Huur IPC SCHENKgroep

Transportservice

Voor het transporteren van de door u gekochte en/of gehuurde containers biedt SCHENKgroep een oplossing. Zij beschikt over een eigen wagenpark met vrachtwagens, waarvan de motoren voldoen aan de Euro6 emissienorm.

Transport SCHENK Containerverhuur