RDD 2023

Reinigings Demo Dagen 2023

Op 7 en 8 juni is de 10de editie van de Reinigings demo dagen 2023.

Sponsoring sportkleding SCHENKgroep JO12-1

Sponsorkleding van SCHENKgroep!

Op het wedstrijdtenue en de tassen van de JO12-1 van Sportvereniging Herveld-Andelst prijkt sinds kort het logo van SCHENKgroep. Ook hangt er een mooi reclamebord op het hoofdveld. “Een gulle bijdrage van dit vriendelijke familiebedrijf. Zo loopt de JO12-1 er weer netjes bij!” spreekt trainer Gerrit zich trots uit.

SCHENKgroep hart

SCHENKgroep 52 jaar

SCHENKgroep bestaat alweer 52 jaar en dat hebben wij in oktober 2022 met elkaar mogen vieren. Al het personeel kwam bij elkaar om terug te kijken naar alle doelen die wij als team hebben behaald. Iedereen verdient een schouderklop (en een appelflap!), want zonder ons team zouden wij hier niet staan!

Truckrun SCHENKgroep

Truckrun 2022

Stichting Truckrun organiseert jaarlijks een Truckrun voor mensen met functiebeperking. De Truckrun is een tocht die meer dan drie uur toert vanuit Gendt door heel Lingewaard en een stukje van de gemeente Overbetuwe. Tonny heeft namens SCHENK Containerverhuur gereden. Wat een mooi initiatief!

De E-CON containerlijn

De E-CON containerlijn, een nieuwe generatie containers!

Vogelvlucht SCHENKgroep

Vogelvlucht

Altijd SCHENK al van bovenaf willen zien? We zijn weer een stuk verder met de verbouwing.

Betuwe On Stage SCHENKgroep

Betuwe On stage

Betuwe On stage is een regionaal project waarin kinderen van het VMBO in contact komen met beroepsbeoefenaars. Onder het motto: ‘Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?’

Terug naar boven