SCHENKgroep vakbeurs

Vakbeurs Recycling 2023

Vandaag de eerste dag van de Vakbeurs Recycling in Gorinchem.

Dat zit gebakken!

Bij SCHENKgroep werken we als één team samen, dus ook de successen vieren we samen.

Lichtgewicht pers SCHENKgroep Nijmegen

Lichtgewicht Inzamel Pers Container (IPC)

SCHENKgroep is klaar voor de toekomst!

Instructiefilm SCHENK Containerverhuur

Na deze instructiefilm 'Hoe sluit je een container af?' kunt u zorgeloos aan de slag met uw werkzaamheden!

Turn Around Botlek SCHENK Containerverhuur

SCHENK Containerverhuur

Recent heeft SCHENK Containerverhuur in opdracht van een klant 14 stuks 80m³ buffercontainer met afsluiters en lekbakken mogen plaatsen tbv een grote Turn Around in de Botlek. We zijn er trots op dat we hier aan mogen meewerken!

Ijsseldijk SCHENKgroep Nijmegen

Opbarsten bij Dijken

De vloeistofdichte containers van SCHENK containerverhuur hebben bijgedragen aan het onderzoek ‘Opbarsten bij Dijken’ van waterschap Drents Overijsselse Delta en Deltares. Dit project is onderdeel van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Hierbij onderzoeken ze, op een realistische manier, de sterkte van de dijk en kunnen ze een nauwkeuriger dijkontwerp maken. Klik op de link om het resultaat van een van de onderzoeken te zien!*No containers were harmed during the making of this film ;)

Klapnet hevelsysteem

Sinds kort hebben wij een nieuw systeem waarbij de klapnetten nog makkelijker te bedienen zijn. Middels het eenvoudig werkende hevelsysteem zijn uw containers binnen enkele seconden afgedekt.

Sponsoring sportkleding SCHENKgroep JO12-1

Sponsorkleding van SCHENKgroep!

Op het wedstrijdtenue en de tassen van de JO12-1 van Sportvereniging Herveld-Andelst prijkt sinds kort het logo van SCHENKgroep. Ook hangt er een mooi reclamebord op het hoofdveld. “Een gulle bijdrage van dit vriendelijke familiebedrijf. Zo loopt de JO12-1 er weer netjes bij!” spreekt trainer Gerrit zich trots uit.

De E-CON containerlijn

De E-CON containerlijn, een nieuwe generatie containers!

1 2
Terug naar boven