Deelname Truckrun 2023 door SCHENKgroep!

Op 23 september van 18:00 tot 21:00 uur nemen wij deel aan de Truckrun 2023!

Ijsseldijk SCHENKgroep Nijmegen

Opbarsten bij Dijken

De vloeistofdichte containers van SCHENK containerverhuur hebben bijgedragen aan het onderzoek ‘Opbarsten bij Dijken’ van waterschap Drents Overijsselse Delta en Deltares. Dit project is onderdeel van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Hierbij onderzoeken ze, op een realistische manier, de sterkte van de dijk en kunnen ze een nauwkeuriger dijkontwerp maken. Klik op de link om het resultaat van een van de onderzoeken te zien!*No containers were harmed during the making of this film ;)

Kliko Demo Dagen SCHENKgroep

De Kliko Innovatie Dagen

De Kliko Innovatie Dagen op 13 & 14 september zijn 2 dagen boordevol nieuwe technieken, het zelf uitproberen en kennismaken met de koplopers uit de afvalbranche.

Klapnet hevelsysteem

Sinds kort hebben wij een nieuw systeem waarbij de klapnetten nog makkelijker te bedienen zijn. Middels het eenvoudig werkende hevelsysteem zijn uw containers binnen enkele seconden afgedekt.

RDD SCHENKgroep

Reinigings Demo Dagen 2023

Vandaag is de tweede en laatste dag van de RDD in Biddinghuizen. Wij hebben al aan veel mensen met trots onze innovaties mogen laten zien. Bent u nieuwsgierig en in de mogelijkheid om langs te komen? Dan zien wij u graag op onze stand! Komt het niet goed uit? Geen zorgen, u kunt altijd contact opnemen met een van onze adviseurs voor een afspraak!

RDD 2023

Reinigings Demo Dagen 2023

Op 7 en 8 juni is de 10de editie van de Reinigings demo dagen 2023.

Sponsoring sportkleding SCHENKgroep JO12-1

Sponsorkleding van SCHENKgroep!

Op het wedstrijdtenue en de tassen van de JO12-1 van Sportvereniging Herveld-Andelst prijkt sinds kort het logo van SCHENKgroep. Ook hangt er een mooi reclamebord op het hoofdveld. “Een gulle bijdrage van dit vriendelijke familiebedrijf. Zo loopt de JO12-1 er weer netjes bij!” spreekt trainer Gerrit zich trots uit.

SCHENKgroep hart

SCHENKgroep 52 jaar

SCHENKgroep bestaat alweer 52 jaar en dat hebben wij in oktober 2022 met elkaar mogen vieren. Al het personeel kwam bij elkaar om terug te kijken naar alle doelen die wij als team hebben behaald. Iedereen verdient een schouderklop (en een appelflap!), want zonder ons team zouden wij hier niet staan!

Truckrun SCHENKgroep

Truckrun 2022

Stichting Truckrun organiseert jaarlijks een Truckrun voor mensen met functiebeperking. De Truckrun is een tocht die meer dan drie uur toert vanuit Gendt door heel Lingewaard en een stukje van de gemeente Overbetuwe. Tonny heeft namens SCHENK Containerverhuur gereden. Wat een mooi initiatief!

1 2
Terug naar boven