Over ons

SCHENKgroep is een familiebedrijf in de Betuwe en opgericht in 1970. Wij bieden solide oplossingen die gericht zijn op efficiëntie en tijdbesparing binnen de afvalverwerking, -transport, -opslag en – overslag. Als onderhoud, keuring en mobiele service. Ook voor onderdelenverkoop bent u bij SCHENKgroep op het juiste adres.

Door het grote huurassortiment containers en inzamelsystemen ten behoeve van vloeistofopslag en (afval)inzameling biedt SCHENKgroep ook de oplossing bij een onzekere opdracht of te weinig capaciteit. Logistieke pieken of spoedeisende opslagproblemen voor de korte en lange termijn kunnen door SCHENKgroep worden opgevangen. Bij gebruik van onze containers hoeft u nauwelijks stil te staan bij onderhoud. SCHENKgroep ontzorgt: keuren, repareren en controleren. Onze medewerkers staan voor u klaar, zodat u zich kunt richten op uw core business.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?

Missie en Visie

SCHENKgroep staat voor probleemoplossend denken, met een filosofie die gekenmerkt wordt door eenvoud, no-nonsense en oplossingen op maat. Zij levert kwalitatief hoogwaardige fabricaten, heeft actieve aandacht voor innovaties en verlegt grenzen.

Door een balans te zoeken tussen de belangen van het bedrijf, de lokale omgeving en het milieu onderneemt SCHENKgroep op duurzame wijze. Zo kunnen de werkzaamheden van haar afnemers door middel van solide producten en diensten efficiënter worden uitgevoerd. SCHENKgroep voegt daarmee een hoge waarde toe.

Lees meer

Missie en Visie SCHENKgroep

Kernwaarden

Kwaliteit
SCHENKgroep luistert naar haar klanten en probeert de producten en service continu te verbeteren. Door gebruik te maken van LEAN filosofie, proberen wij de maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspillingen te realiseren. Bij ons staat niet enkel de kwaliteit van het product centraal, maar ook de levertijd, onderhoudskosten en milieubelasting. Een hecht team met de juiste vaardigheden op de juiste positie levert u de kwaliteit die u verwacht.

Lees meer

Vogelvlucht SCHENKgroep

Geschiedenis

Op 1 oktober 1970 startte Cor Schenk in de nautische handel en richtte zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen op. Een voormalig kippenhok van 6 x 4 m achter zijn ouderlijk huis vormde het toenmalige bedrijfsonderkomen. Zijn investering bestond uit een tomeloze energie met weinig gereedschap. Een kastanjeboom diende regelmatig als hijsmechaniek. In 1976 werd een nissenhut bijgebouwd en het eerste personeelslid aangenomen.

Lees meer