Kernwaarden

Kwaliteit
SCHENKgroep luistert naar haar klanten en probeert de producten en service continu te verbeteren. Door gebruik te maken van LEAN filosofie, proberen wij de maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspillingen te realiseren. Bij ons staat niet enkel de kwaliteit van het product centraal, maar ook de levertijd, onderhoudskosten en milieubelasting. Een hecht team met de juiste vaardigheden op de juiste positie levert u de kwaliteit die u verwacht.

Service
Wij gaan net dat stapje verder. Door onze klanten te adviseren bij nieuwe technische ontwikkelingen of veranderingen in de wetgeving, nemen wij de nazorg van onze producten serieus. We staan achter onze kwaliteit, dat resulteert bijvoorbeeld in een garantietermijn van wel 4 jaar bij de afname van een servicecontract! Onze verhuurcontainers zijn direct beschikbaar bij calamiteiten en wij kunnen garanderen, zelfs bij een grote aanvraag, dat zij 100% vloeistofdicht geleverd worden.

Innovatie
SCHENKgroep produceert op innovatieve wijze. Door communicatie met klanten en leveranciers op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen, werken we samen aan het beste resultaat voor alle partijen. We volgen de trends in onze branche en willen ook in de toekomst voorop blijven staan. Zo overtreffen wij de klantverwachtingen, met de kwaliteit waar SCHENKgroep bij alle producten een hoog belang aan hecht.

Duurzaam
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat we doen en dit is voor ons van grote betekenis. Gedurende het gehele proces van productie tot eindproduct, wordt rekening gehouden met het beperken van verlies, verspilling en het minimaliseren van afvalstromen. Het reduceren van grondstoffen begint al op de tekentafel. Door slimme technieken toe te passen heeft SCHENKgroep een aantal producten ontwikkeld welke een enorme besparing aan grondstof en gewicht heeft opgeleverd. U kunt hierbij denken aan de Lichtgewicht IPC (Inzamel Pers Container); het milieu wordt hiermee gespaard en de opdrachtgever beschikt over een product dat meer lading kan vervoeren met een lichtere perscontainer.

Voor de productie van containers wordt niet meer grondstof gebruikt dan nodig. Dit resulteert bijvoorbeeld in containers die lichter in gewicht zijn, of waar zo min mogelijk laswerk aan is verricht. Voor het transport is dit op de lange termijn enorm kostenbesparend en draagt het eveneens bij aan de verminderde uitstoot van CO₂.

Social Return
Iedereen verdient een kans! SCHENKgroep is groot voorstander van stage of leerplaatsen. Het gehele jaar door bieden wij de mogelijkheid voor scholieren om vakkennis op te doen binnen de organisatie. In de afgelopen jaren hebben een groot aantal scholieren een aanstelling gekregen binnen ons bedrijf. Tijdens sollicitatieprocedures wordt geen onderscheid gemaakt in afkomst, religie, geslacht of leeftijd. Wanneer mensen willen werken en geschikt blijken, zijn zij welkom als aanvulling binnen het team van SCHENKgroep.