Missie en Visie

SCHENKgroep staat voor probleemoplossend denken, met een filosofie die gekenmerkt wordt door eenvoud, no-nonsense en oplossingen op maat. Zij levert kwalitatief hoogwaardige fabricaten, heeft actieve aandacht voor innovaties en verlegt grenzen.

Door een balans te zoeken tussen de belangen van het bedrijf, de lokale omgeving en het milieu onderneemt SCHENKgroep op duurzame wijze. Zo kunnen de werkzaamheden van haar afnemers door middel van solide producten en diensten efficiënter worden uitgevoerd. SCHENKgroep voegt daarmee een hoge waarde toe.

Groeimogelijkheden blijvend verkennen en oplettend reageren op de vraag uit de markt, verhoogt zij de kwaliteit van haar producten en diensten. Zo waarborgt SCHENKgroep haar continuïteit.

SCHENKgroep wil de juiste keuze zijn. Technologische ontwikkelingen bieden van ongekende meerwaarde. SCHENKgroep draagt met haar mensen kwaliteit uit, verworven door vakmanschap gedurende de afgelopen decennia. SCHENKgroep vindt het belangrijk een aantrekkelijke werkgever te zijn, zodat wij samen uitstekend kunnen presteren.

Door mee te denken met haar belanghebbenden, kan SCHENKgroep zinvolle oplossingen bieden en haar bestaan consolideren.