Inzamel Pers Containers (IPC)

De Inzamel Pers Container (IPC) van SCHENKgroep is een afzetbare perscontainer die zich op een voertuig bevindt, om zo het afval uit boven- en/of ondergrondse containers te verwerken en te verdichten.

  • Omschrijving

Een tweetal nieuwe Inzamel Pers Containers (IPC) zijn opgeleverd aan een tevreden klant. Deze IPC’s zijn niet alleen voorzien van een mooie blauwe kleur, maar ook van een camera zodat de chauffeur kan zien wat er in de trechter valt. Tevens zijn de persen voorzien van een hydraulische klep welke met één druk op de knop te openen zijn.

De vormgeving en het volume van de trechter maakt het, dat met gemak in één keer en ongedoseerd geledigd kan worden. Tevens kunnen op de vultrechter hydraulisch werkende deksels en borstels worden aangebracht, zodat het papier of afval van de laatst geleegde container er tijdens het rijden niet uit waait.

De Inzamel Pers Container (IPC) is de innovatieve oplossing voor het inzamelen van diverse afvalstromen zoals karton, papier, kunststof, GFT en restafval. Met de afzetbare persen van SCHENK werkt u duurzaam en economisch verantwoord.

Wist u dat onze Inzamel Pers Container ook beschikbaar is in een lichtgewicht variant?

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?