Traditionele SCHENK spantencontainers

Voor het vervoeren van boomstammen, takken, snippers en schors was deze klant op zoek naar stevige containers. Er is gekozen voor traditionele SCHENK spantencontainers, welke inmiddels door de klant in gebruik is genomen.

  • Beschrijving

Voor het vervoeren van boomstammen, takken, snippers en schors was deze klant op zoek naar stevige containers. Wij hebben de klant op locatie bezocht en de reeds aanwezige containers bekeken. Samen met de klant hebben wij besproken aan welke wensen en voorwaarden de nieuw te leveren containers moeten voldoen. Er is gekozen voor traditionele SCHENK spantencontainers, welke inmiddels door de klant in gebruik is genomen.

Bij een spantencontainer is er de keuze uit verschillende spantafstanden, geheel afhankelijk van de werkzaamheden en lading. Bij de overgang van wand naar bodem kunnen de spanten rond, haaks of onder een hoek van 45° geconstrueerd worden. Tevens kunnen de containers uitgevoerd worden in verschillende staal soorten, hoge sterkte stalen en slijtvaste stalen. Om de container nog steviger te maken is het mogelijk om deze te voorzien van extra bodemspanten en verschillende afmetingen buis of boorpijp voor het afwerken van de bovenrand.

SCHENKgroep is ook actief op LinkedIn. Volgt u ons al?