Sponsorkleding van SCHENKgroep!

Op het wedstrijdtenue en de tassen van de JO12-1 van Sportvereniging Herveld-Andelst prijkt sinds kort het logo van SCHENKgroep. Ook hangt er een mooi reclamebord op het hoofdveld. “Een gulle bijdrage van dit vriendelijke familiebedrijf. Zo loopt de JO12-1 er weer netjes bij!” spreekt trainer Gerrit zich trots uit.

Zaterdag 11 maart 2023, een stralende dag waar hier en daar nog een restje sneeuw op de velden ligt. De wedstrijden zijn afgelast omdat het veld is afgekeurd. Toch komt het team bij elkaar vandaag voor teamfoto’s op het opslagterrein. Tussen de indrukwekkende afvalpersen en containers stellen de jonge voetballertjes zich braaf op in verschillende posities. Deze keer niet op het veld, maar voor de fotograaf.

Trainers Nico en Gerrit krijgen officieel de wedstrijdshirts overhandigd door Martine Schraven-Schenk. Daarna wordt de ochtend bekroond met warme chocolademelk met slagroom en koekjes in de kantine.

Als afsluiting krijgt het team en de belangstellende ouders een rondleiding door het bedrijf. Ze ervaren het als imposant. Zien de plekken waar door de weeks de persen en containers voor verkoop en verhuur zorgvuldig in elkaar gelast worden. Ook de reparatie afdeling krijgt een grondige inspectie door de kleine heren en dame. Hierdoor kijk je toch met een andere blik naar de perscontainers die wekelijks door de straat komen om het afval op te halen.

“Hartelijk dank voor de gastvrijheid Martine,” zo sluit Gerrit de dag af. “Wij zijn heel dankbaar voor de sponsoring. Het is heel gaaf dat een lokale ondernemer onze club en het team steunt.”