Verhuur

SCHENK Containerverhuur verhuurt momenteel zo’n 900 containers, variërend van 7 m³ tot maar liefst 80 m³ voornamelijk vloeistofdichte containers.

Daarnaast is de IPC ook te huur. De inzamelperscontainer (IPC) van SCHENK is een afzetbare perscontainer voor het verwerken en verdichten van afval uit boven- en ondergrondse containers. De vormgeving en het volume van de trechter bieden de mogelijkheid om containers van 5m³ gemakkelijk en in één keer geledigd kunnen worden. Bekijk onze pagina van onze IPC voor meer informatie en diverse opties. SCHENKgroep biedt de mogelijkheid om, bij uitval of onderhoud van uw huidige Inzamelperscontainer, direct een vervangende machine te huren. Hiervoor zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar.

18 m³ of 21 m³
hoge of lage trechter
lange of korte slag
smal- of breedspoor

Of aangepast:

Daarnaast is de IPC ook te huur. De inzamelperscontainer (IPC) van SCHENK is een afzetbare perscontainer voor het verwerken en verdichten van afval uit boven- en ondergrondse containers. De vormgeving en het volume van de trechter bieden de mogelijkheid om containers van 5m³ gemakkelijk en in één keer te ledigen. Bekijk onze IPC voor meer informatie en diverse opties. SCHENKgroep biedt de mogelijkheid om, bij uitval of onderhoud van uw huidige Inzamelperscontainer, direct een vervangende machine te huren. Hiervoor zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar.

18 m³ of 21 m³
hoge of lage trechter
lange of korte slag
smal- of breedspoor